Monitoren

De beeldschermen van AG Neovo veranderen het traditionele concept van wat een monitor is en wat deze kan doen.

Glazen bescherming, de beste van de klas
Het leiderschap van AG Neovo op het gebied van hardglas-technologie demonstreert de mogelijkheid van het bedrijf om waardevolle innovaties op de markt te brengen. Specifiek ontworpen om te voldoen aan de uitdagingen van multi-user en openbare omgevingen is het gepatenteerde NeoV™ Optisch Glas van AG Neovo de meest vertrouwde bescherming van gehard glas geworden die op dit moment leverbaar is. Een onderdeel van de milieuspecifieke beeldschermreeksen, biedt NeoV™ Optisch Glas professionals het vertrouwen om schermen in de openbare ruimte te brengen.

Meer dan een traditionele monitor
Schermen van AG Neovo zijn veel meer dan computermonitoren. Met ingebouwde video-ondersteuning maken de beeldschermen van AG Neovo zonder problemen verbinding met dvd- en andere videospelers. De montage is ook eenvoudig en veilig met de duurzame constructie en het aan VESA voldoende ontwerp. Schermen van AG Neovo zijn niet langer gebonden aan een bureau of een computer - ze openen een reeks kijk- en weergavemogelijkheden.

Ontworpen voor een lange levensduur
Met gebruikmaking van de kwalitatief beste componenten en materialen zijn de schermen van AG Neovo ontworpen voor levenslang presteren. De gemiddelde levensduur van een AG Neovo beeldscherm is 50.000 uur - dat is ruim twintig jaar presteren in een kantoor of school en bijna 6 jaar onafgebroken presteren in een 24 uur per dag beveiligingsomgeving. Met zijn tijdloze prijzenwinnende ontwerp behoudt een beeldscherm van AG Neovo zijn moderne uiterlijk ook al die jaren.

Verschillende omgevingen, verschillende eisen

De omgevingsspecifieke eisen voor elk van de reeksen beeldschermen van AG Neovo worden eerst bepaald voor het ontwerpproces begint. Of het nu gaat om openbare bibliotheken, bewakingskamers, moderne transportsystemen, design-bewuste kantoren of geavanceerde medische omgevingen, de beeldschermen van AG Neovo zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van openbare en professionele omgevingen door middel van gepatenteerde technologieën, innovatieve reeksen mogelijkheden en een progressief design.

Omgeving
• Beveiliging en bewaking
• Medische en gezondheidszorg
• Onderwijs
• Publieke Ruimtes
• Vervoer
• Natuurkunde Laboratoria
• Overheid, Financiën, Bedrijfsleven

We geloven dat het belangrijk is om bij elke fase in de levenscyclus van het product rekening te houden met de invloed op het milieu. Meer over de recycle-programma's van AG Neovo.


Verfijnd zoeken